300-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88-%d9%85%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%ac%d9%88%d9%86300-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88-%d9%85%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%ac%d9%88%d9%86300-%d9%84%d9%88%da%af%d9%88-%d9%85%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%ac%d9%88%d9%86
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • منوی محصولات
  • درخواست نمایندگی
  • لیست نمایندگی ها
  • گالری تصاویر
  • تماس با ما
منو
  • b2g
    فلافل مامان جون سلف سرویس
    فلافل مامان جون - سلف سرویس
    فلافل سلف سرویس مامان جون
    فلافل مامان جون پد قرمز رنگ

    درباره فلافل

    فلافل مامان جون - سلف سرویس

    Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mamanjou/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3510
    Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mamanjou/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3554
    data-svg_src="https://www.mamanjoun.ir/wp-content/plugins/revslider/public/assets/assets/svg/navigation/ic_chevron_left_36px.svg" data-svg_idle="sc:transparent;sw:0;sda:0;sdo:0;" data-responsive_offset="on" style="z-index: 11; min-width: 36px; max-width: 36px; max-width: 36px; max-width: 36px; color: rgba(255, 255, 255, 1.00);">

    همانقدر که خوردن شاتو بریان در یک رستوران لوکس شمال تهران لذت بخش است برای خیلی ها خوردن یک فلافل تازه با سس تند گوجه فرنگی یا انبه و یک نوشابه خنک خاطره انگیز و دوست داشتنی است . گاهی دور از تجملات مدرن شهر نشینی همه ما بدمان نمی آید زمانی را برای این خوراکیهای ساده اما خوشمزه در نظر بگیریم .فلافل سلف سرویس مامان جون با هدف تولیدو طبخ فلافلی سالم در محیطی کاملا بهداشتی و خانوادگی در سال 1393 کار خود را آغاز کرد . به دلیل استقبال فراوان از شعبه اول مامان جون در رباط کریم مدیریت این مجموعه تصمصیم به ایجاد شعبه های جدید در شهریار ، فردیس و اسلامشهر نمود به طوری که این مجموعه هم اکنون با 172 شعبه در سراسر کشور کار خود را ادامه می دهد.

    کادر مجرب آشپزی
    استفاده از مواد اولیه تازه
    محیطی خانوادگی
    فلافل سلف سرویس

    mamanjoun-n-min
    فلافل مامان جون پد قرمز رنگ 2
    blank

    تاریخچه فلافل

    فلافل در ابتدا یکی از غذاهای اصلی و سنتی فلسطین بود و مردم آنرا با نخود تهیه می کردند .کم کم این غذا از طریق مسافرینی که برای زیارت مسجد الاقصی به آنجا مسافرت می کردند و با این غذا آشنا شدند ، به کشورهای عربی انتقال یافت که در کشورهای مصر ، لبنان ، سوریه و عراق مورد استقبال فراوان قرار گرفت . اما با ورود این غذا به دلیل تفاوت ذائقه ها تغییراتی در ان ایجاد شد ، در مصر به جای نخود از باقالی در این غذا استفاده شد .در لبنان از همان نخود و با اضافه کردن سبزیجات معطر و سس ارده و کنجد و سس مخصوص انبه استفاده می شود ولی در همه جا این غذا با فلفل فراوان به صورت تند تهیه می شود.


    Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mamanjou/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3510
    Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mamanjou/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3554
    data-svg_src="https://www.mamanjoun.ir/wp-content/plugins/revslider/public/assets/assets/svg/navigation/ic_chevron_left_36px.svg" data-svg_idle="sc:transparent;sw:0;sda:0;sdo:0;" data-responsive_offset="on" style="z-index: 21; min-width: 36px; max-width: 36px; max-width: 36px; max-width: 36px; color: rgba(255, 255, 255, 1.00);">
    فلافل مامان جون سلف سرویس5

    درباره فلافل مامان جون

تندیس فلافل مامان جون
blank _blank _______________________Copyright © 2016 mamanjoun.ir All Rights Reserved. طراحی سایت: KNEGAR.COM